Esta publicació és la tercera part de la col·lecció de fotografies arreplegada al llarg dels anys per Tomás Miralles Villalba, datades entre 1889 i 1965. La resta de parts publicades poden visitar-se clicant en l’índex (a continuació) i descarregar-se en PDF des de la columna dreta. En la segona part, a més, vam incloure un text sobre Tomás Miralles Villalba per tal d’aprofundir en les seues motivacions a l’hora de replegar estes imatges i de fer-li un xicotet reconeixement.

El document està dividit en quatre parts:

La tercera part, Oficismostra diferents espais, tallers i activitats que al llarg de tot el segle XX. Comença amb una imatge curiosa de treballadors de Renfe als anys 10 i continua amb imatges intercalades de parades al mercat, dones cosint i brodant, llauradors, fotografies de l’interior del magatzem de taronja dels anys 30, el taller de bicis d’Agustino als anys 50, més imatges del mercat (ja molt més gran) o de les cambreres  d’una boda.

Este plec de fotos recupera detalls de la vida al poble durant el segle XX i és un testimoni interessant de molts comerços i espais d’intercanvi que han canviat amb el pas del temps.

Com dèiem en la publicació de les dos primeres parts, este és un material que pot enriquir-se amb les vivències i records de qui ens visite i vulga col·laborar fent comentaris a les fotografies o facilitant informació sobre qui les va fer o sobre les persones donants. Els comentaris estan oberts i també podeu fer-nos arribar les vostres aportacions al correu nulespedia@gmail.com

Nules 1889-1965. Colección fotográfica. Tomás Miralles Villalba (tercera part)

Autor Tomás Miralles Villalba, et al.
Any Edició, 2013
Títol Nules 1889-1965. Colección fotográfica de Tomás Miralles Villalba
Maquetació Imprenta Vilgraf
Índex Part I: Intro i Població.
Part II: Persones.
Part III: Oficis.
Part IV: Tradicions i festes.
Descarregues en PDF
0 Comentaris

Fes un comentari

Vol unir-se a la discussió?
Volem que participe!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *